header image
 

Si tens un mal de ventre… ves en compte on t’asseus!

Després de tantes aportacions sobre les picotades dels galls francesos a la tropa de Luis Aragonés em penso que no puc afegir res més sense que em repeteixi més que els contertulians de La Sexta. Però avui no em resisteixo a ensenyar-vos una ‘freakada’ que he descobert a la xarxa i que ens arriba del Japó. Mentre aquí els programes de càmera oculta són d’allò més innocents, al país d’Oliver i Benji aquest tipus d’espais són d’allò més expeditius. Si tens un mal de ventre, compte allà on t’asseus…

Si pots parar de riure, avisa’ns. De moment, amb els de la feina ja portem unes quantes hores rient

~ by assajos on 28 juny 2006.

3 Responses to “Si tens un mal de ventre… ves en compte on t’asseus!”

  1. Se m’acuden uns quants llocs on m’encantaria posar aquest lavabos…i després ens titllen de “cavernícoles”… 😀

  2. aquesta mania de riure’s de la gent en tota la cara, i que no et puguis rebotar “perque es bromaaaa” no ho he acabat d’entendre mai. Sort que sempre els hi passa als altres, oi?

    Legalment, suposo que això és denunciable en base a intromissió de l’honor oi? I és que a mi em fan una d’aquestes, i la que s’ha liat a Afghanistan es poc comparat amb la que els hi monto jo allà mateix. I després, cap als tribunals hi falta gent.

  3. Greips, recorda que els japonesos (o “japos”) son un món a part. No és el primer cop que veiem coses d’aquestes, i jo n’he vistes de pitjors 😉
    Aqui els demandaríes, allà la gent es parteix la caixa i ho posen per la tele en horari infantil…una altra cultura, vès.

Leave a Reply




 
Aneu a la barra d'eines