Nou bloc: Prova-ho i TASTA-HO

Ahir en un sopar amb uns amics i col·legues, una companya va portar uns “platillos” per acompanyar el plat fort. Va aprofitar per dir-nos que havia començat aquest bloc on podríem trobar les receptes que vàrem tastar i alguna més.

Després de tastar les menges no puc evitar compartir aquest bloc: Prova_ho i TASTA-HO! Receptes resultones i reciclables. Sense massa pretensions, amb creacions pròpies i recreacions d’altri, classificades de forma molt tradicional (primer plat, pica-pica, segon plat i postres) i una presentació tant clara com elegant confio es vagi omplint de noves receptes i poder-ne gaudir, com ahir, amb molt bona companyia.

 3 Responses to “Nou bloc: Prova-ho i TASTA-HO”

 1. La teva amiga es diu Margarida?
  No?
  doncs em sap greu dir-te que no és l’autora del bloc. Més que res perquè jo en són la responsable. Amb tot agraeixo els teus comentaris.

 2. Doncs si, és diu Margarida. I Havia entès que n’era ella l’autora. Si no és el cas, em sap greu i estaré encantat de corregir l’error i atribuir els mèrits a una desconeguda.

  Segueix sent un bloc d’allò més recomanable.

 3. Ei, ets el Toni?
  Sóc la margarida…
  vaig flipar quan vaig veure la teva referència i ni se’m va acudir que podia ser jo… la persona que deies. Vaig pensar que algú, amb morro, s’atribuia el bloc. En fi… quines coses…
  Ah, he afegit receptes (fàcils i resultones…)
  Apa salut i bon apetit!
  margarida

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines