Moments musicals

Soc d’aquelles persones a les que agrada la música, escoltar-la, però que són incapaces de recordar-ne el nom i molt menys l’autor, el grup o el disc.

Fa uns dies es va donar una d’aquelles estranyes coincidencies en que vaig reconèixer una cançó. Va ser en el darrer temps mort del partit d’anada del Barça a Israel.

Faltava poc per a que es concretés la derrota del Barça i van sortir les animadores de l’equip local arrossegant el que semblava un vel molt gran. Va començar a sonar la música i el vel es va convertir en un capote que evolucionava al ritme del… Porompompero.

En el partit de ornada l’equip visitant va fer retirar una bandera palestina del Palau Blaugrana per provocadora. Jo em pregunto, va ser una resposta a la provocació prèvia? Provoca la voluntat provocadora o al sensibilitat de ser provocat? Es convertiran les actuacions de les animadores en armes subliminals per desestabilitzar el contrari?

El mateix dia, una estona després vaig tenir un altre flash musical, una altra relació curiosa però  la meva incapacitat per recordar títols i autors ho converteix en un record .



Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines