Quina vergonya !!!!

Estic veient el programa d’Eurovisió perque m’agrada la música i em fa gracia veure com els bailarins acompanyant als cantants. Però he sentit molta vergonya quan han “boicotejat” la canço espanyola. Sóc catalana, estimo al meu pais, Catalunya, les seves tradicions, la meva llengua, però veure un espontani amb la nostra barretina, m’he ha fet mal. Es vergonyòs !!!!! Que ho faigin al parlament, a les corts, allà on hi haigin dirigents politics, a lo millor arreglant alguna cosa. A lo millor ens donen l’independencia.

   

  2 Responses

  1.   

    Es el putu jimmy jump… el que acostuma a salta pels camps de futbol…

    20g32 - maig 30th, 2010 at 7:11 pm
  2.   

    Sí, és vergonyós, però en Jaume Marquet i Cot, més conegut com Jimmy Jump, amb les seves irrupcions en esdeveniments de masses, com les finals de l’Eurocopa o el Festival d’Eurovisió, s’ha convertit en un català universal, té un article a la Viquipèdia en català i en disset llengües més, surt als diaris i revistes i el seu últim video s’ha convertit en el més vist i descarregat del YouTube.

    No és en Pau Casals però no m’estranyaria gens veure aquest espontani professional, amb la barretina i la seva camiseta negra, ballant amb Michelle Obama en un saló de la Casa Blanca o fent saltirons en una sessió de l’Assemblea General de la ONU.

    Francesc - maig 31st, 2010 at 5:41 pm

Deixa un comentari

   

Aneu a la barra d'eines