20
març
09

Bona assistència a la reunió informativa del Camp d’en Grassot-Gràcia nova

informativa-grassot-gracia-nov_3Aquest dimecres 11 de març es va fer la presentació de les MILLORES DE L’ESPAI PÚBLIC als barris de Camp d’en Grassot-Gràcia Nova.

Val la pena ressenyar a bona assistència que en general tenen aquests actes de barri. Es vam aplegar una quarantena de veïns i veïnes, els quals tant a títol individual o bé com a representants de les seves entitats, associacions de veïns (la de Camp d’en Grassot i la de Passeig de Sant Joan) les quals van formular un munt de preguntes, dubtes i queixes en acabar la part informativa. A tots els assistents/tes se’ls hi repartí unes fotocòpies de les diapositives de la presentació. (pdf)

L’acte va comptar es va iniciar amb l’explicació per part del conseller assignat al Camp d’en Grassot-Gràcia Nova, David Companyon (ICV-EUIA), el conseller d’urbanísme Carles Maggí (PSC) i el del manteniment Roger Amigó (ICV-EUiA). Així mateix vam comptar amb la presència del les responsables del manteniment del Districte, Esther Garcia i Josie Abascal; i els consellers del Districte Àlex López (ERC) i Anna Blanco (PP).

La reunió va fer una repassada a les diferents obres: les que s’iniciaran en els propers dies i que hand ‘estar acabades abans del 31 de desembre i que provenen dels fons estatals i les que formen part del Pla d’Inversions Municipals 2009.

De les primeres cal destacar la REHABILITACIÓ INTEGRAL I LA PLATAFORMA ÚNICA, que es permetrà la pacificació del trànsit, al PASSATGE ALIÓ,  la REHABILITACIÓ INTEGRAL I AMPLIACIÓ DE LES VORERES del PASSEIG D’AMUNT i el MANTENIMENT INTEGRAL del PASSEIG DE SANT JOAN, amb la renovació del paviment vermell, la renovació dels espais verds i el mobiliari urbà. Així mateix, es farà el soterrament de les línies dels carrers ENCARNACIÓ, LEGALITAT, PI I MARGALL (encreuament amb S. Coloma) i SECRETARI COLOMA.

De les segones cal destacar que ja s’han finalitzat les obres del carrer MARTÍ (entre Escorial i Alegre de Dalt) on s’ha millorat les voreres i l’acabament de la urbanització del Passatge Conradí.

En breus dies s’iniciarà la PLATAFORMA ÚNICA del carrer GRASSOT, llargament esperada pels veïns i veïnes, i que inclou el cacnvi del clavagueram.

Sense data d’inici queden les obres previstes al carrers Balcells, Pi i Margall, Pare Lainez, Hipòlit Làzaro i Alegre de Dalt.

informativa-grassot-gracia-nov_4En total és van formular 14 preguntes-intervencions sobre temes com el calendari i abast de les diferents obres (la majoria) i que van ser respostes principalment per les responsables tècniques de manteniment (per exemple que és una plataforma única -bàsicament un carrer sense voreres, però no és una carrer només per a vianants); una altra part de les preguntes van tenir com a eix comú la mobilitat (especialment interessant una de les propostes sobre modificar el sentit del carrer Grassot -de tal manera que s’eviti la utilització com a drassera i afavoreixi la pacificació del trànsit-); sobre la neteja (queixes); sobre el manteniment de la plaça de la Sedeta i finalment sobre la participació de les associacions de veïns en aspectes concrets de les obres, als quals se’ls va respondre que es tindria en compte els seus suggeriments i aportacions.

Bé, desprès d’una hora, la majoria se’n van anar a veure (o escoltar) el Barça…. que va fer, diuen, un partit memorable. 5 a 2 a l’Olympique de Lió.

Cal agraïr de nou a les responsables de l’associació Cor de Maria per haver cedit el seu local (una assocació amb la qual no feia molt ens havien entrevistat juntament amb el tècnic de referència i que fa una tasca encomiable en el barri donant aixopluc a persones en risc d’exclusió -sobretot per raons econòmiques- als quals a més els hi facilten petits serveis o atenció mèdica molt necessaris)




0 Responses to “Bona assistència a la reunió informativa del Camp d’en Grassot-Gràcia nova”


  1. No Comments

Categories

My Fieldset
  1. (required)
  2. (valid email required)
 

cforms contact form by delicious:days