dimecres, gener 30th, 2008...12:00 am

La tele-brossa s’està morint??

Jump to Comments

Avui només vull fer un apunt molt curtet, ja que llegint els titulars de les RSS del diari Avui (quin gran invent aquest de les RSS!!), m’he trobat un article titulat: “El tomàquet s’ha assecat”, m’ha cridat l’atenció i com no podia ser de cap altre manera he clicat… i quina ha estat la meva sorpresa?? Doncs que el Tomate desapareixerà de les graelles televisives!! Caput, bon vent i barca nova, patada al cul, maletes i portante! No se perquè però després de llegir això, he mirat cap amunt, on tinc la tele, apagada, i he pensat, potser dins de poc et tornaré a engegar.

www.vizcarra.info Aquí hay tomate caricatura
Il·lustració de l'amic Joan Vizcarra (www.vizcarra.info / www.eljueves.es)

Bye bye Aquí hay tomate!! Adeu siau Jorge Javier! Fins sempre Carmen Alcaide…!



4 Comments

  • Es que hi ha programes que arriben a cansar i molt… però bé… no crec que la tele-brossa mori… ja inventaran alguna altra cosa 🙂
    Bona nit!

  • Me suenan esas caricaturas…jejeje 😛

  • És una llàstima però crec que per molt que els hi tanquin el “xiringuito” a aquests del Tomate, treuran un altre programa que probablement encara serà més terrible que l’anterior; i continuaran ocupant els migdies i les tardes amb tele-brossa; en comptes de fer dibuixos com quan èrem petits. Perquè jo recordo haver vist dibuixos a les tardes, després de fer els deures; i no només al 33.
    Ja m’he anat de tema, oi?

  • Heu fet alguna vegada l’experiment de veure un programa d’aquests que es treuen les visceres, però sense veu? Millora molt.

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines