dijous, agost 16th, 2007...4:46 pm

Despert desprès de 2 dies sense dormir gaire…

Jump to Comments

Uff…! Ja he dormit unes quantes hores… des de la passada nit del 13 al 14 d’agost no havia pogut estirar-me a dormir…

Com tots sabeu ja es Festa Major a la Vila de Gràcia!

Ja he vist tots els decorats, tant de dia com de nit, i ja he tret les meves conclusions… Estic satisfet amb el nivell dels guarnits, carrers com Berga o Fraternitat ha pujat molt el nivell respecte a altre anys anteriors en aquestos mateixos carrers, per altre banda Joan Blanques de d’alt ha baixat molt comparant-lo amb aquells primers premis que treia no fa tant… Potser fer el mateix decorat cada any deu cansar…

Però hi ha una cosa que m’ha indignat! El dia 14 per la tarda vaig anar a donar una volta pels carrers i em vaig trobar MOLTS tallats… Tota la vida he guarnit a carrer i mai cap carrer on he estat ha tallat la circulació al curiós… Quina merda de moda es aquesta de tallar carrers?? Primer pensava deuen estar liats i amb les escales i tal… però desprès he descobert que ja ho fan de vici… sense motiu… pel simple fet de que s’han tornat senyorets… Verdi, Tordera, Fraternitat, Progrés, Martínez de la rosa i Mozart no hem van deixar accedir a veure com muntaven… i jo em pregunto si jo no vaig poder passar, el jurat tampoc…no? Ja que sabem que solen passar tres cops, a la nit del muntatge, al dia 15 i la primera nit… I per tant si no han pogut fer una de les tres visites, poden puntuar igual??

Per cert vaig tornar a passar el 15 pel mati i encara hi havia 3 carrers d’aquestos que tampoc em van deixar accedir… alguns encara estaven acabant i un d’aquestos hi havia 15 persones assegudes mirant, mentre un parell treballaven… però això si, a tu no et deixaven passejar per dins…

En fi… no entenc res! Porto tota la vida guarnint en diferents carrers, amb algun primer premi a les esquenes, i mai ens ha molestat gaire la gent… sinó que trobo que es bo que la gent vegi els esforços dels muntatge…

I per acabar destaco un article que vaig escriure l’any passat: Proposta: El jurat de festa major com a font d’ingressos.

 



8 Comments

  • Ho sento, no tinc experiencia en montatge de carrers, però aquest any he anat a ajudar a uns amics i he fet el que he pogut. He de dir, que no sé com serien altres anys, però ahir matí dia 15, la gent passava tant si podia com si no. I no eren gent de Gràcia, pels comentaris. Eren gent que anava a passejar el gos o amb cotxets de nens.
    En el cas que vaig viure, entre les bastides, amb gent treballant enfilada i amb eines.
    Alguns moments, no entenia res. ¿Com pot un pare portar el seu fill sota una bastida que te gent treballant? Jo no posaria mai el meu fill sota una bastida d’aquestes, per seguretat del meu fill.
    Alguna gent em va semblar inclós impertinent.
    A lo millor és que van ser casos puntuals, però parlo només del que he pogut viure personalment.
    Ja dic que no tic experiencia d’altres vegades.

  • A Verdi del mig no som senyorets, el que fem és tancar el
    dia 14 a les 6 de la tarda fins les 8:30, per precaució i
    per que no es pot treballar degut a l’allau de gent ,que
    gràcies a les informacions errònies de la premsa, creu que
    el dia 14 ja ha començat la festa.
    Per cert enhorabona per la gran crescuda de Joan Blanques de
    baix, que ja fa uns anys que esteu treballant força bé.
    Hem sap greu que a verdi del mig s’ens tracti així per haver
    guanyat el primer premi 4 vegades en els últims 5 anys.
    Fa 6 anys, desprès de portar !!6 anys entre els tres primers
    premis!!!, érem un model festa i ara som odiats, perquè?
    Som els de sempre i no canviarem.Visca la Festa Major de
    Gràcia.

  • Per cert, el jurat no passa mai a qualificar els carrers
    el dia 14 d’Agost.Ho fa sempre el dia 15 pel mati, tarda, nit, i
    i si cal el dia 16 per si hi ha dubtes.
    Règim intern dels estatuts Federació de carrers Festa Major
    de Gràcia.

  • Gracies per la rectificació Sergi.

  • Per cert a mi verdi no em provoca odi…

  • odi:
    m 1 Sentiment profund de malvolença o aversió envers algú. Tenir, sentir, odi contra algú. Un odi feroç, implacable, mortal.
    2 Repugnància o aversió profunda per alguna cosa. Tinc odi al tabac. Tenir odi a la hipocresia.

    @sergi,
    no confonguis els mots, ningú us odia (almenys no com a col.lectiu, a nivell personal ni fava). Senzillament no us professen simpatia, cosa molt diferent.

    Ara, si et fa sentir millor pensar que us odien per mi ok, res a dir. Però que quedi clar que és la paraula equivocada per definir el sentiment que provoqueu ok? 🙂

  • No professem simpatia ?
    No ens coneixeu, i pot ser la paraula és enveja per fer-ho bé. Aquesta és una història molt llarga per haver d’explicar-la aquí.S’ha de saber tot.De totes maneres hi ha molta gent d’altres carrers que han preferit
    venir a col.laborar amb nosaltres, ja que nosaltres sempre hem obert les portes a tothom pel bé de la Festa. És totalment injust que hi hagi comentaris d’aquest tipus envers nosaltres.

  • Cal dir que jo no ho he escrit en contra de ningú… només es una visió personal d’una persona que porta més de 15 anys guarnint carrers… Si tu, com a membre d’aquest carrer t’ofèn el que dic, es simplement problema teu… Continuo pensant que tancar el carrer es un ERROR!! un GREU ERROR!! un GRAVÍSSIM ERROR!

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines