dijous, maig 25th, 2006...12:30 pm

Una gran exposició: El perllongat viatge del senyor MAX

Jump to Comments

Més o menys, tothom qui em coneix sap que soc un gran fanàtic dels còmics. Ja fa un temps, la Meri, la meva parella, em va ensenyar un conte infantil que s’havia comprat per a una assignatura de la universitat (Magisteri: educació infantil). Aquest conte estava dibuixat amb un traç excel·lent, el qual em va deixar fascinat. El dibuixant s’anomenava MAX, i no li recordava cap altre llibre o dibuix dins del meu imaginari mental, vaig estar repassant si recordava alguna cosa d’aquell il·lustrador que m’era tant familiar.

Des d’aquell moment, vaig anar detectant altres contes, il·lustracions en el catàleg de la festa de Sta. Eulàlia, alguna col·laboració en algun magazine… Però encara em faltava una peça en aquell trenca closques.

El passat dissabte, vaig anar amb la Meri, a la biblioteca de Sant Andreu (Can Fabra), allí ens esperava una sorpresa molt agradable. Un exposició anomenada: El perllongat viatge del senyor MAX. Ens vam mirar, i decidits amb pas ferm vam entrar. Una sala plena de dibuixos originals, molt xulos… I allí vaig trobar la clau de la meva incògnita… En MAX, aquell autor que dibuixava contes infantils, era l’autor d’un còmic que jo havia llegit feia força temps, el cafre d’en PETER PUNK!…

Exposició: El perllongat viatge del senyor MAX

Biblioteca Ignasi Iglésias – Can FabraSegre, 24 -32. 08030 BarcelonaDel 18 de maig al 18 de juny de 2006



Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines