dissabte, agost 6th, 2005...12:03 pm

Mentre duri el combat estaré al teu costat! Sempre Més!

Jump to Comments
Ahir vaig anar a comprar-me el doble cd i dvd de l’últim concert de Brams, el Sempre Més. Sincerament i senzillament impressionant. Una presentació de luxe per a un pack extraordinari. 36 temes en directe tant en els cd’s com amb el dvd, 4 videoclips, 2 reportatges força interessant, i una qualitat immillorable.

Sempre Més es l’ultim i desè disc de Brams, de la formació que va neixer fa 15 anys a Berga, encapçalada per un boig molt agradable anomenat Titot. I sens dubte Brams sap com deixar un gust dolç a la boca desprès de la seva retirada.

A tothom que li agradi Brams, si que sigui només una mica, hauria de tindré aquest últim treball de la banda numero 1 en Rock Combatiu dels Països Catalans.

Jo vaig assistir a l’últim concert del 7 de maig de 2005, i des de la primera nota fins l’ultima vaig tindrà la pell de gallina, ahir quan em vaig posar els auricular del meu walkman i li vaig donar al play aquella sensació es va tornar a apoderar de mi.

Mentre duri el combat estaré al teu costat! Sempre Més!


10 Comments

  • Jo també vaig assistir a aquell concert i encara sent a voltes l’esgarrifança en sa meua pell. Impressionant. Quan puga em compraré el cd. Besades!

  • Jo també hi era… I quan escolto l’Últim Tirabol o el veig al DVD… simplement no puc aguantar les llàgrimes, ploro i ploro cada vegada que el veig… i se’m posa la pell de gallina…

    Simplement, un dels millors concerts als que he assistit (m’arriscaria a dir que el millor).

    Salut!

    Silme.

  • No se que dir, simplement dir que sou genials, i que no canvieu mai, i que brams costarar moooooooooolt d’oblidar, ja que no nomès ha sigut un grup de música, si no que Brams, es una manera de pensar, una manera de dir les coses. Brams ha sigut la meva infantesa i la meva adolescencia.
    Gràcies per tot Brams, gracies pels bons moments que m’heu fet passar davan l’ordinador escoltan els vostres discos, i també moltes gràcies per fer-me disfrutar en els concerts com mai cap grup ma fet disfrutar.
    Simplement GRÀCIES.
    Una berguedana

  • Bones, sincerament, el millor conçert de la meva vida, el 7 de Maig vaig plorar, però es que ara cada vegada que miro el DVD o escolto els cd’s la mateixa sensació del 7 de Maig se’m torna a apoderar del meu cos. Feliçitats i moltes gràcies per el bons i màgics moments que ens heu fet viure.
    Salut i Fins Sempre Més!
    PD:Vem viure un Ultim TIrabol que mai l’oblidarem(com tot el conçert)!

  • Bones!!!
    JO també vaig estar el 7 de Maig a Berga, es veia que s’estava preperan una nit magica, vam venir de força lluny amb cotxe, un conçert de BRams i l’ultim no ens el podiam perdra, un conçert inoblidable.E crescut escoltan Brams i ma ensenyat moltissimes coses de la vida.
    Igual que els altres companys que eu escrit un trosset mes amunt, cada vegada que escoltu una canço o el mateix c.d, s’hem possa la pell de gallina i tornu a viure un cop mes aquell conçert!!!
    SEMPRA MES!!!

  •   ?¿¿?¿?¿?¿?
    abril 19th, 2006 at 10:11 pm

    ke kutre!!!!xD!

  • que cutre el que??…

  • visca els brams

  • algú sap quina es la cançó que sona de fons a la capçalera del programa TR3SC ?

  • Que pregunta aquest??

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines