header image

Cànon a la Lluna i brindis al Sol

Posted by: cani | desembre 19, 2007 | 10 Comments |

M- Molt bé, Lluna, et comunico que, en aquest bosc, em constituït una societat de drets de la foscor i et posem un cànon de llum. O sigui que ara cada vegada que facis llum, hauràs de pagar.

Ll – Si home, i que més? Però qui sou vosaltres per fer una cosa així? A més jo fa més milers d’anys que faig llum que no la vostra societat….

M – Res, res….has de pagar…..ja que il·lumines i això va en contra d’alguns interessos dels animals i vegetals, que son els beneficiaris d’aquest impost.

Ll – I el recull….qui?

M – Jo. Recolliré el teu cànon i després el repartiré proporcionalment a l’embargadura de cada espècie.

Ll – O sigui que els més grans  cobraran més i els més petits quasi res…..

M – Que vols que et digui?

Ll – Però jo estic tan temps il·luminant com apagada….o sigui que quan sigui lluna plena….

M – Llavors et perdonarem el cànon.

Ll – I si fa núvol?

M – Pagaràs menys, però pagaràs….ja que el núvol és aliè a la teva voluntat infractora…

Ll – I tu no cobres per recaptar?

M – Res, una petita quantitat per administrar……

Ll – O sigui que jo soc culpable, encara que la culpa la teniu vosaltres per deixar-vos il·luminar. Si tinguéssiu un bon sistema protector de llum residual, això no caldria….

M – Però és més fàcil així….no voldràs que ara mateix aconseguim una societat tan perfecte que evitem la teva, totalment reprovable e il·legal il·luminació….

Ll – A, ja ho entenc. Com que no pots evitar el delicte, poses un impost a tothom i així tan feliç…..tot un detall….un detall de bona administració….

M – Que vols que et digui? És un sistema….

Ll – Si, un brindis al Sol. Al final podem pensar que és millor posar un impost per robatori a tothom i quan et robin puguis cobrar….això si, ho hauràs de demostrar amb pels, senyals i tota mena de proves, fotos, etc. si no, no cobres.

M – Més o menys…..

Ll – Llavors jo proposaré un impost per la crueltat que significa agafar ratolins, matar-los i menjar-se’ls. I tu, a pagar…..

M- Ep, ep, que jo ho faig per instint, i per poder menjar i alimentar els meus fills….i a més ho tinc escrit als meus gens….no m’hi puc resistir….

Ll – Però és una crueltat i tinc tots els ratolins al meu favor….i son més….Ja ho veus, ho tens pelut…..a pagar un cànon ratulinaire….ho sento…

M – Bé, haurem de tornar-ho a estudiar…..

Ll – Mes et val……

under: El dia a dia del mussol

Responses -

!Ja falta poc perque ens cobrin per respirar!

Escoltant la radio, he sentit que un periodista deia que els que van contra la llei del canon, no donen el valor als creadors, com escriptors, cantants, compositors, etc. Res mes lluny. Tinc tota la consideració i faria el que fos per tal de que cada creador cobrés fins l’ultim centim pels drets de la seva creació, de la que gaudeixo. El que passa, és que no estic disposat a que, per quatre o dosmil personatges que roben música, copien llibres, etc. hagi de pagar jo els plats trencats. Si l’Estat no pot garantir als creatius, viure de les seves creacions, no he de pagar jo les culpes (o potser si). Mai i dic mai, he “robat” cap creació artistica a ningú i per tan m’emprenya que em diguin lladre i a sobre que hagi de pagar la multa. Si he fet alguna infracció, sempre ho he pagat, per tan, si ara he de pagar, per decret, una infracció a priori, crec que m’ampara tot el dret a fer-la. I això és el que no hauria de ser. Després diem que l’educació és deficient, amb aquests exemples, no m’extranya. I el pitjor és que senta precedent. A veure quina serà la propera.

jo tinc un company que és músic i afiliat a la SGAE (per pebrots, sino no podia publicar). Doncs bé, a ell se li queden una part dels diners que li toquen… per lluitar contra la pirateria! I entre el que ha de pagar contra la pirateria, pel manteniment de la SGAE i la quota… al final no li queda res. “U txuru per lu més sagrat” 😉

Val a dir que aquests de la SGAE són comunistes: tothom paga 😀

Xenical

Xenical

Pheromone http://hotsearch.biz/Pheromone.html
[url=http://pharma-search.info/Impotence.html]Impotence[/url]
Zoloft

Pheromone http://hotsearch.biz/Pheromone.html
[url=http://pharma-search.info/Impotence.html]Impotence[/url]
Zoloft

Imitrex

Nexium

Nexium

Leave a response -

Your response:

Categories

Aneu a la barra d'eines