Comiat

Benvolguts castellers i castelleres,

Com ja sabreu tots, a la propera assemblea ordinària de la colla, que es celebrarà el proper 19 de gener, es renoven els càrrecs de Junta i Tècnica.

Cap dels dos ens tornarem a presentar, ja que portem quatre i tres anys respectivament a la Junta i Tècnica. I ja arribat al moment de descansar una mica i de prioritzar altres responsabilitats.

Durant aquest dos últims anys al capdavant de la colla, ens ha passat de tot, moments bons, i moments no tant bons. Cadascú té algun d’aquest moments guardats a la retina, però sempre ens recordarem de la il·lusió de la colla després de l’actuació de la Mercè d’aquest 2007, desprès de tornar a descarregar la torre de 7 a Granollers, o les 320 persones que ens van acompanyar al concurs.

I sobretot ens recordarem de la gran quantitat de gent nova que ha entrat aquest dos últims any, ajudant a fer gran aquesta colla però sense oblidar a les persones que porten deu anys venint cada dimarts i divendres, i els diumenges a les actuacions, sacrificant moltes altres coses, per tal que la Vila tingui la colla que es mereix.

També volem agrair a totes les persones que formen part de la Junta i la Tècnica, ja que fer tirar endavant la colla, comporta molta feina, i sense ells no hauria estat possible, però també a totes aquelles persones que han format part d’una comissió o simplement en un moment determinat ens han donat un cop de mà.

Bon any nou i que el 2008 aixequem grans castells.

Oriol Constantí i Martí Urgell

Leave a Reply