A punt de començar

Porto dies donant voltes a un sistema objectiu per valorar diferents aspectes dels diferents restaurants acompanyant el comentari.

S’accepten idees. El punt de partida és de 0 a 5 i els aspectes: menjar, relació qualitat preu, servei, local, satisfacció. No vull valorar directament el reu perquè pot variar molt segons el que es demani i altres aspectes.



2 Responses to “A punt de començar”

  1. Explica’m una mica de que va la qüestió dels restaurants?
    Lola

  2. Som una colla que tenim per costum anar a sopar divendres i dissabtes. Erem fidels a un bar-restaurant de la Diagonal però fa una mica més d’un any que va ser traspassat i ja no és el mateix. Des d’aquell dia estem orfes.

    Anem voltant, tastant i provant a veure si trobem un altre lloc on ens trobem a gust.

    La idea d’aquesta secció, restaurants, és la de donar a conèixer la meva (sovint compartida) opinió sobre els llocs que anem provant. El millor d’aquest sistema és que vulgui pot dir la seva, estar d’acord o no, matisar…

    Si això serveix per que algú descobreixi un local encantador, per que no pateixi el que nosaltres ja hem patit o es corregeixin detalls que poguem comentar entre tots haurem superat amb escreix les nostres pretensions. Si només serveix per compartir i donar a conèixer una mica més la nostra vila, haurà estat fantàstic.

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines