Home > General, Personal > Vuitenes noticies desde el Canada

Vuitenes noticies desde el Canada

Avui hem passat el dia a Vancouver passejant per la ciutat. Hem anat a un parc molt gran que es diu Stanley Parc on hem llogat unes bicicletes.

Despres hem estat fent una mica de compres , hem anat al ChinaTown una mica acollonits per les pintes que hi havia per alli.

M he banyat al Pacific, be no puc dir banyar perque nomes he sucat la ma perque feia fred …

Dema sera el darrer dia a la banda oest del Canada, dema no crec que puguem actualitzar el bloc perque per la nit agafem un vol que ens porta a un altre pais, el Quebec. Ja us informarem i preguntarem que hem de fer perque ens deixin fer referendums per decidir el nostre futur.

Categories: General, Personal Tags:
  1. grieps
    agost 10th, 2006 at 10:44 | #1

    ei!
    jo sí que m’he banyat al pacífic i efectivament està congeladíssim!! clar, és tan gros que per escalfar-lo fa falta molta gent pixant constantment jijiji

    a veure q tal el quebec, doncs! 🙂

  2. agost 10th, 2006 at 10:57 | #2

    A veure si apreneu d’una vegada, anar a preguntar a un pais que es famos per perdre l’indepandencia cada vegada que s’els pregunta no em sembla el millor exemple. Aneu a algun pais nordic, a l’ex txecoslovaquia, a montenegro… Pero no al quebec.

  3. agost 10th, 2006 at 11:14 | #3

    Vives, home, crec que Canadà és per tots un referent d’una societat democràtica, només cal veure les webs de les seves institucions, totes sense excepció en les dues llengües oficial. Poden dir el mateix altres estats? al menys, els canadencs sempre han dit que acceptaran el resultat. I això és molt, no?
    Seguiu, seguiu, que això de viatjar sense sortir de casa està molt bé.

  4. agost 10th, 2006 at 11:29 | #4

    Mira , ara no tenc ni temps ni ganes de mirarme l’historia delsm paisos nordics, queda pendent. Les webs suisses i belgues son monolingues (les oficials, esclar)?. Txequia i eslovaquia van fer una guerra, les republique baltiques com han obtingut l’independencia?….

    Els quebequesos convocant referendums i els perden. Que s’ho facin mirar. JO per la meva part si pregunto als meus conciutadans si volen ser independents, no es perque españa em deixi o no. Es perque he convençut prou gent per guanyar. Si nomes vull ser independent jo, vaig a una illa deserta i ja estar.
    Si vull un projecte de pais, ni millor ni pitjor, diferent, primer he de convencer als demes. Els meus desitjos, en una societat democratica, son nomes meus. Quant aquest desitjos no nomes siguin meus sino de la majoria podem cambiar coses.

    En una societat no democratica, les meves ilusions mes el poder poden donar situacions diferents. Pero jo aixo no ho vull.

  5. María Elena y Juan Ignacio
    agost 11th, 2006 at 13:04 | #5

    Montse y Roger,

    Os deseamos MUCHÍSIMAS FELICIDADES.

    Que disfrutéis muchísimo de esta hermosa “luna de miel”.

    Un abrazo para los dos

    María Elena y Juan Ignacio

  6. octubre 12th, 2008 at 08:07 | #6

    SEX逆援不倫童貞ハメ撮りセフレ熟女エッチ人妻セフレ

  7. novembre 3rd, 2008 at 10:03 | #7

    セックス不倫人妻ハメ撮りアダルト熟女無料アダルト動画人妻セックス不倫不倫おっぱいアダルトエロアダルト

  8. novembre 16th, 2008 at 04:30 | #8

    童貞が今ブランド化しています。童貞卒業をするなら童貞フェチのお姉さんに童貞狩りをしてもらいましょう。あなたに高額な謝礼が支払われます。童貞喪失するなら童貞専門の出会い系サイトをご利用ください。えっちな女性が集まる出会い系。エッチな子を見つけて即セックスしましょう。Hなエロ女性が出会いを求めて登録中。セックスがしたいならセックスフレンドがたくさん作れる出会い系サイトがオススメ。完全無料で出会えてSEXができるサイトはココだけ。アナルセックスやカーセックスなど、アブノーマルなプレイをセックスフレンドと楽しもう!エッチな出会いを見つけましょう。エッチ動画コンテンツもあります。エッチ度をチェックして、相性の良い女の子と即エッチできるよ。女性のエッチ画像も公開中!熟女達が全国から集まる出会い系サイト。熟女動画公開中!熟女画像も数多くあります。熟女出会いができるのは当出会い系だけ、熟女人妻が男性を選ぶコミュニティサイトです。アダルトな出会いを体験してみませんか?無料アダルト動画が満載のサイトで楽しみましょう。アダルト動画はココで無料でダウンロードできます。アダルトビデオやアダルトグッズも多数取り扱っております。熟女が全国から集まる熟女出会い系サイトです。熟女動画が期間限定で公開中!熟女DVDも無料で閲覧できます。熟女画像/a>を自由に検索して好みの女性を探してください。セックスがしたいならセックスフレンドがたくさん作れる出会い系サイトがオススメ。完全無料で出会えてSEXができるサイトはココだけ。アナルセックスやカーセックスなど、アブノーマルなプレイをセックスフレンドと楽しもう!巨乳好きに捧げるこのサイト。巨乳動画もたくさん公開されています。巨乳サークルには巨乳アイドルにも負けないほどカワイイ巨乳女性が多数在籍しております。エロい女が集まる出会い系サイトで楽しみましょう。エロ動画やエロ画像もいっぱい見れます。エロ本、エロビデオをお探しの方にもオススメのサイトです。

  1. No trackbacks yet.

Aneu a la barra d'eines