Home > Castellers, Cultura Popular i Tradicional, General > El referendum i els castells

El referendum i els castells

El diumenge amb els castellers actuavem a Vilafranca, feia dies que el cap de colla ens deia que l’objectiu per aquest diumenge era el 4 de 8 . El passat divendres 9 de juny haviem descarregat el 4 de 7 net a l’assaig, una molt bona prova que aquest 4de 8 tenia bones garanties, … però …, el problema estava en què teniem dues persones del trons en meses electorals. Es veu que els Xiquets de Tarragona tampoc van poder fer el 3 de 8 pel mateix motiu.

Així són les coses, el diumenge no vam poder fer el 4 de 8 , ni tampoc el 2 de 7, però vam fer una bona actuació de 7 i vam descarregar el 50è 5 de 7 de la colla, 50 consecutius, el 5 és un castell que l’hem descarregat totes les vegades que l’hem intentat. El 5 de 7 és un castell que no ens ha caigut mai.

Aquest diumenge actuem a Camp d’en Grassot, al juliol uns dies de descans i tornar als assajos per preparar la festa major, que com que segur que ningú posa unes eleccions el dia 20 d’agost, podrem descarregar el 4 de 8.

4 de 8 a la plaça de la Vila el passat mes de novembre

  1. Un/a que et vigila
    juny 21st, 2006 at 19:16 | #1

    No és del tot correcte que els CVG l’hagin descarregat totes les vegades que l’han intentat si bé l’any passat a l’actuació de Cornellà hi va haver un intent desmuntat… i crec recordar que hi ha un altre intent desmunta, el que és cert qua mai ha caigut.

  2. juny 22nd, 2006 at 14:54 | #2

    El que em vigila que segueixi vigilant, així m’augmenten les visites del bloc.

  1. No trackbacks yet.

Aneu a la barra d'eines