ag.
21
2007
9

El trivial de la Festa Major

Ja podeu posar a prova els vostres coneixements amb el trivial de la Festa Major.

Teniu sis rondes per demostrar el que sabeu! L'objectiu: aconseguir les sis porcions del formatget. Encertar les preguntes de cada ronda us permetrà aconseguir una d'aquestes porcions, cadascun d'elles d'un color diferent, com en el joc de Trivial, que ben segur tots coneixeu…

Ara bé, tingueu en compte que si no encerteu cap de les preguntes d'una ronda, ja no podreu seguir jugant i… haureu de tornar a començar!

Només els més experts, doncs, podran classificar-se en el rànquing i assolir les més altes posicions!

Acceptes el repte? Doncs, endavant, i a jugar al Trivial de la Festa Major!

Written by in: Comunicaci贸 de masses |
ag.
19
2007
0

Recorreguts Virtuals de la Festa Major

La pàgina web de la Festa Major de Gràcia com a novetat d'aquest any us permet visitar la Festa Major de Gràcia i els seus guarnits de forma virtual.

Així que si us trobeu a fora de Gràcia i esteu desitjosos de conèixer quins han estat els guarnits d’aquest any no dubteu a entrar a l’apartat “Recorreguts Virtuals” i gaudir d’aquestes obres d’art a través d’internet. Esperem que el passeig us vagi de gust!

Recorreguts Virtuals

Written by in: Emprenedors |
ag.
14
2007
0

La web de festa major ja torna a rutlla :D

Si us heu fixa't la web de la Festa Major anava molt bé i tot era molt maco però ahir al matí i especialment avui al matí ha començat a anar lenta, lenta i mes leeeeeeeeeeeeeenta.

Sembla mentida la mania que te la gent per visitar tots plegats al mateix moment a la mateixa hora 馃榾 (cosa normal). Al final aquest matí hem tingut la web uns 30 minuts desconectada per fer una actuació que sembla que portaria una millora… hem triplicat la RAM del servidor!!! (de fet cantava que n'hi havia massa poca) ole ole ole!!! Quan mirava la memoria abans estava utilitzant el Swap intensivament però amb l'ampliació després marcava Swap: 0k used! 馃榾

Sembla que la cosa ha millorat moltíssim i ara ja torna a rutllar bé!!! Si heu tingut problemes d'accés aquest matí o us queixaveu que anava molt lenta, la cosa ja esta resolta .)

Written by in: General |

Powered by WordPress | Theme: Aeros 2.0 by TheBuckmaker.com

Aneu a la barra d'eines