dijous, maig 29th, 2008...11:57 pm

Un nou programa a TV3: Somiers

Jump to Comments

Avui, he estat buscant per Internet, si Tv3 tenia alguna cosa, més informació, d’un programa que només vaig poder veure els tres últims minuts, i només amb això vaig saber que m’agradaria… Un cop l’he trobat, he celebrat que “la nostra” tingui penjat el programa integra a la seva web.

 

El programa es diu SOMIERS,  el fan dimarts a la nit, i ells mateixos es defineixen així: "Somiers" és un programa que parteix d'una veritat absoluta: TOTHOM SOMIA. Els somnis, doncs, democratitzen, ja que tots som iguals quan de nit tanquem els ulls i deixem la porta oberta al món de l'inconscient. Els somnis igualen el nen i el vell, el ric i el pobre, el carnisser i el poeta.Aquí os deixo l’enllaç, una autentica delícia de programa…!

http://www.tv3.cat/videos/464979

PD: Jo potser aquesta nit somiare amb la presentadora…:-P (Anna Llacher)



4 Comments

  • Jo també el vaig veure i avui i he tornat. Un gran programa, començant per la presentadora!

  • Doncs a mi em sembla que al programa li falta ritme… i la presentadora es molt guapa… però li falten “tablas” !!!

  • Ja li donaria, jo “tablas” a la presentadora i i ritme al programa, nomes calia veure la calçotada, fa ja dies que somnio amb ella i els calçots, que tal una cargolada wapa?

  • Joder nens… m’esteu embrutant el bloc amb tanta baba que deixeu… i evidentment que no te “tablas”… es el seu primer “davant càmeres”… Però doneu-li temps… es bona… tinc ull per aquestes coses…

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines