divendres, novembre 23rd, 2007...8:17 pm

Ja és Nadal… Ja s’ha fet la llum

Jump to Comments

Sembla increïble però es cert, Barcelona ja ha encès les llums nadalenques… No se si ha estat avui o va ser ahir, però el que estic convençut es que ja han fet el tret de sortida a la reina de les festes comercials…  a mi m’agrada el Nadal… però no ens estem passant avançant -lo tant??

 

 

Foto Nadal 2006,
del 2007 encara no en tinc…:-P

 

 



3 Comments

  • curiós que mentre apaguen els llums de barna per evitar la contaminació permetin que l’il.luminació nadalenca/comerciant sigui cada cop més generalitzada, oi?

    Tot molt “piju” 😀

  • Hola! A mi també m’agrada molt el Nadal i més com queden els carrers amb les llums… però com tu dius, no cal adelantar-se més d’un mes a encendre-les!! Que ho facin a principis-mitjans desembre s’entèn, però no a finals de novembre!

  • Em sembla molt bé celebrar les festes. El que no entenc és aquest afainy de voler allargar-ho tant i tant. És com tot. No en tenim prou de menjar torror les festes, ara tot l’any. No en tenim prou de fer una cosa quan toca, ara tot l’any i quant més millor. Després diem que s’ha de preservar el medi ambient, la il·luminació que contamina, etc.
    Sembla que el que va malament és que ens passem tres carrers en tot això de la disbauxa comercial. Els que pensin que les “lleis de mercat” ho arreglen tot, poden veure que no. La força de gravetat si que és una llei, la “llei de mercat” és un invent i a més no és certa. I és pot demostrar que no és certa.

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines