dilluns, juliol 16th, 2007...4:29 pm

El teu monstre a mida!

Jump to Comments

Acabo de llegir un article sobre una empresa de “peluches” que fa monstre a mida del nen que l’encarregui.

Sembla força sencill, el nen pot dibuixar el que vulgui i li vingui en gana, els pares contestaran un qüestionari sencill per tal d’entendre la voluntat del nen i l’empresa North American Bear Com per un mòdic preu de 250 dòlars americans reproduiran i convertiran el dibuix en un ninot de pelfa de mig metro.

Sembla un regal divertit i diferent en aquesta era de la customització total!

Vist a: Pixel y Dixel



4 Comments

  • Bon negoci. Aquí per preu tindrien poca clientela.
    La idea és bona.

  • Discrepo: ens oblidem del factor de conversió infantil.
    M’explico: quant un nen imagina que fa un viatge en coet a la lluna, aquest coet és el més fantastic del mon; te, com a mínim tres motors de foc, alguna finestra per a mirar, porta, dibuixos als costats, i una o dues antenes. Quant això mateix ho plasma en un paper.., en fi, diguem que els resultats estan a la mida de l’artista; però si ens ensenya el dibuix a nosaltres i li demanem d’explicar-lo, el que ell veu allí torna a passar pel seu ‘filtre’ i ens pot detallar fins i tot els llançacoets que hi ha a la part del derrera i per això no es veuen en el full. Ara, si algú els hi fa un pelux fidel al dibuix que han fet, probablement el filtre deixi de funcionar, perquè un peluix és el que és, no el que ens imaginem, i es sentin defraudats.

  • Lord, en part tens rao… però jo de petit, i no tant de petit, he estat un fanàtic del dibuix, i t’ho dic en serio… hagués sigut molt feliç amb un peluix d’aquestos… Potser nomes era jo, però era molt conscient del meu nivell de dibuix, i per això intentava millorar, i millorar cada dia, aplicant-me hores i hores davant d’un paper!…

  • Vinga doncs, em sembla que estem bastant d’acord (deu ser cosa d’acrònims). Tens raó en que la idea és bona si hi ha una mica de sentit comú de “l’adult” que fa la compra.

    PD. Per cert, un comentari que no te res a veure amb el tema: m’és impossible afegir comentaris directament amb la finestra de l’iexplorer: en quant arribo al final de la primera linia la caixa creix i queda coberta per la columna de la dreta. Res que no es pugui arreglar traballant primer amb el notepad, però un xic molest.

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines