dijous, gener 4th, 2007...7:27 am

Un bon còmic per demanar als reis: La tetería del oso malayo

Jump to Comments

La teteria del oso malayoFa uns dies va caure a les meves mans (regal d’en Monteys) un magnífic còmic anomenat “La tetería del oso malayo”. De bones a primeres em va sembla un àlbum interessant, en tots els nivells el disseny estava força bé. Es tracte d’un petit totxo d’unes 200 planes, paper gruixut, i interior en tinta negra, portada a color. Vaig mirar el nom de l’autor i no em sonava gens, vaig fer una consulta ràpida per Internet i vaig observar que el destacaven com un dels autors joves que més promet: David Rubin.

Un cop llegit, vaig trigar dos dies (a estonetes als viatges de metro), he de dir que es un fantàstic àlbum!! Ple de histories curtes totes relacionades amb la esmentada en el títol tetería. No es tracte d’un còmic d’humor, si no d’un còmic reflexiu sobre histories quotidianes en vides de personatges un pel estranys.

El recomano, i molt! Crec que es d’aquelles petites joies que de tant en tant es publiquen. I sobretot no os deixeu endur per una primera impressió errònia d’un dibuix poc atractiu.

Petita fitxa tècnica:

Títol: La teteria del oso malayo

Autor: David Rubin

Editorial: Astiberri

Pagines: 184

 

Si voleu coneixer més d’aquest autor, visiteu el seu bloc: De tripas corazón.

I si voleu saber més de l’editorial, visiteu la seva plana web: Astiberri



Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines