divendres, desembre 15th, 2006...8:42 am

Oliver Aton fitxa pel Barça (Episodi sencer – 20 minuts)

Jump to Comments

Ara que el Barça esta a Japó, es bon moment de mostrar una petita joia que tenia localitzada de fa uns mesos. Es tracta del mític capítol no emes a cap televisió de l’àmbit ni esnyapol, ni català (com a mínim les que sintonitzo jo), on Oliver Aton fitxa pel Barça.

Si, si! Tal qual i com os ho dic. Ja feia molt de temps que jo havia vist el còmic, i corrien rumors per Internet que l’últim episodi de la sèrie era quan l’Oliver arriba a la final de la Champions contra el Milan de Marc Lenders. Però no havia tingut l’ocasió de veure els dibuixos animats. Te tres o quatre detalls molt divertits, com que el Barça no es diu Barça, ni tan sols F.C. Barcelona, sino “Catalunya”, el camp nou es diu “El Gran Estadio de Catalunya”, “el mayor campo d’Europa con capacidad de 12.000 espectadores” (quina xufla de camp…jaja), el millor jugador del barça es diu Rivaul “la aguila de Catalunya”, es nota que era epoca Rivaldo… 

Duran 20 minuts, es un episodi sencer… però val la pena…

Nota de l'autor: A posterior d'escriure el post m'he enterat que estan emeten aquesta temporada a "La 2" a les 14:20. I per lo que he vist sembla que en Lenders juga a la Juventus de Turin.


1 comentari

  • Ja, ja molt bo, comparo el taxista (per cert, taxi barceloní) amb el qui no va voler dur en Zambrotta. Ara, quan diu la capilla de la familia sagrada, ja ja!!

    Merci per aquest vídeo!

    Quan diu, “pero ahora jugaré con el equipo de Catalunya”, s’hauria de guardar pel proper anunci de les seleccions, de veritat.

    De fet, passar a l’equip gran és més difícil a la realitat.

    I la Pedrera, sembla més un camp de concentració, la veritat, amb aquell tancat.

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines