divendres, agost 18th, 2006...11:38 am

Indignat pel premi de Tordera!

Jump to Comments

Com cada any, ja s’ha entregat els premis dels carrers de festa major, i com cada any hi ha coses que em fan dubtar molt sobre alguns criteris del jurats.

Primer de tot posaré uns quant pensaments perquè desprès m’entengueu el meu punt de vista.

Jo porto tota la meva vida currant molt durant la nit que hi ha entre el 14 i el 15 d’agost, amb un sol objectiu, intentar acabar el decorat del carrer on estigui abans de que surti el sol, màxim a molt estirar algun cop l’hem acabat a les 9h.

Fa uns quants anys federació va fer uns canvis de normativa, dient i permeten als carrers que podien començar a guarnir alguns dies abans per tal d’evitar carrers que tinguessin problemes de temps.

Aquest any, dia 15 d’agost vaig intentar passar quatre cops per l’interior del carrer Tordera, els quatre cops s’hem va privar la entrada ja que encara no s’havia acabat de muntar el decorat. No vaig poder entrar ni a les 8h, ni a les 12h, ni a las 16h, ni a les 20h…!!!

Teòricament el jurat va passar durant aquell mateix dia, un cop durant el dia i un cop durant la nit. Si un dels dos cops no t’han deixat accedir, com pot valorar alguna cosa el jurat (o si que sabien que eren jurat, i van poder passar??)… Si un carrer no ha acabat el seu decorant ni a les 12h, ni a les 16, ni a les 20h, jo crec, ara serè molt polèmic, se’l hauria de desqualificar. Ho sento, haig de reconèixer que el decorat de Tordera és preciós, però haurien de estar desqualificats…

Potser en les normes això no surt, i el seu segon premi es vàlid, però crec que en la moral de la majoria de gent que penquem en algun carrer creiem que hauria d’existir algun tipus de normativa que no permetés que un carrer acabes més enllà del mati del dia 15.



5 Comments

  • jo també m’hi vaig passar a migdia i encara l’estaven montant. Però imagino que aquest any, amb el tema de les pluges la nit del 14 han donat més marge per poder montar els carrers…

    de totes formes, preciós el decorat (malgrat li fallen els laterals, que són inexistents)

  • si fos tema de pluja ho entendria…
    pero lo brutal i amb lo que vaig flipar es que durant tot el dia encara estaven fent MATERIAL… tallant, pintant i donant forma al porex.
    Crec que aixo es de mala planificacio i no pas culpa de cap pluja.
    A part crec que va ploure a tots els carrers i només ells van estar fins a les 8 de la nit montant…!!! i aixo que el porex si es mulla no li passa res, i no es pas paper com a molts d’altres carrers!!

  • Si cada any la decisió del jurat ja es polemica de per si, ho d’aquest any es de vergonya. I no nomes pels motius que heu exposat sobre eñ carrer tordera, sino algunes possicions d’altres carrers, sincerament no entenc con per exemple el carrer Torres hagi quedat el 20! No dic que hagues de guanyar, pero per quedar el penultim… D’acord que cada un te els seus gustos i preferencies, pero un que viu les festes i sap el curro que hi ha rera cada objecte dels decorats pot valorar on hi ha mes feina. I si a part incluim fets com el no tenir un dels requisits demanats…

  • Home, Abraham, el que és inexplicable es que Torres quedés 20é, quasi bé, perque hauria d’estar desqualificat, si ens posem tontos. A mi, i ja obrint la polèmica dura 😉 flipo que joan blanques de baix siguin quarts, o que el detall artístic siguin aquelles coses que pengen del sostre 😉

    Però jo amb el nové lloc de la plaça de la vila quedo content, tot i lo inexplicable d’altres coses, tothom s’ho curra molt!

  • Es flipant moltes decisions…
    no s’acaben de entendre mai…
    i aixo que sempre diuen que el jurat
    son entensos… m’agradaria saber en que?!!
    potser dominen molt el macramé però de festa major no tenen ni zorra…

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines