diumenge, juliol 16th, 2006...1:12 pm

Al abordatge!

Jump to Comments

Tothom que em coneix una mica li costarà poc deduir que m’encanta l’estètica pirata, que m’atrau tot allò que parli d’aquells corsaris despietats que creuaven mars amb la bandera de la calavera enlairada. Suposo que tothom te una època històrica on li agradaria viure, alguns triarien l’antic egipci, altres el “farwest”, alguns, potser a uns quants els hi agradaria caminar entre dinosaures, i molts creuen que el futur, ple de marcianos amb orelles de trompeteta, pot ser la millor època de totes… Però a mi que em donin una bona nau de guerra, que treguin l’angle i girin tot a estribord… la bandera negre onejarà i per a tots serè temut.

Per cert tot aquest primer rotllo introductori era per dir-vos que aquest estiu podrem gaudir de la segona part de Pirates del Carib, subtitulada com: El cofre de l’home mort.

L’estrena en el nostre país serà el dia 11 d’agost, la peli durarà uns 145 minuts, y per sort continuen sortint els tres actors que van popularitzar la primera part d’aquesta saga: Johnny Depp (Fent de Jack Sparrow), Orlando Bloom i Keira Knightley.

Mireu el tràiler i començareu a tenir ganes de cridar: Al abordatge!! Feu click aquí



2 Comments

  • Jo, com tans, també em vaig alimentar intel·lectualment amb les aventures de corsaris i pirates. Des de l’Illa del tresor, que en tinc uns quants exemplar, com la col·lecció complerta de’n Salgari, etc.
    Però sempre he cregut que les pelis de pirates, tot i ser molt espectaculars, ho eren menys que el que jo veia en el meu cervell quan ho llegia.
    Si volguessis un timoner, avisem. Se cridar “arrien la cangreja” i tot això.

  • Doncs a mi m’ha encantat aquest trailer (la primera part em va encantar i no hem va deixar cap mal sabor de boca respecte a la gran quantitat de llibres d’aventures que he llegit). Estic dessitjant que arribi l’estrena!!

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines