diumenge, juny 18th, 2006...11:54 am

El Sopar Blocaire: Una crònica diferent

Jump to Comments

Eren gairebé les 9 de la nit, estava disposat a sortir de casa, quan vaig mirar per la finestra i vaig veure que el temps aguantaria. Anava sobrat de temps, una hora per anar des de Collblanc fins a Verdaguer potser era massa, però tenia la sensació que ultimanent el metro em feia la guitza… Doncs així va ser, més de 20 minuts parat a l’estació de Plaça de Sants… Tot i així no em preocupava, com sempre seria el primer en la majoria de quedades amb gent.

Al arribar no vaig trobar-me a ningú, en pocs minuts va anar apareixent gent, cares algunes conegudes i altres completament desconegudes. Situació estranya, tothom es presentava pel seu nom de “guerra”, el nom del seu bloc, “Hola soc 20g32 de La Closca de la Poma”, “hola soc la Gracienka de …” i així tots…

Quant tots, mes o menys, havíem arribat, vam anar entrant i assentant-nos per ordre aleatori. No ens coneixem gaire, però les converses van anar sortint com si res… pim, pam, pim, pam… Molt bon ambient, molt bon sopar, bona sangria, i finalment brindis i regalet.

Ja eren l’1:15 i en fotien fora, els més juerguistes vam continuar la festa, agafant els trastos i direcció Samsara, per fer una copa més. En resum quan ja només quedàvem 6 o 7 i la cambrera del local ens deia que tancàvem. Vam sortir, alguns van decidir fer una copa més i altres (com jo) van decidir posar punt i final…

Desprès, odissea amb el taxi, no em vaig trobar cap fins que no vaig arribar xinoxanu a Francesc Macià… Serè positiu: el taxi em va sortir a meitat de preu!



Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines