divendres, juny 9th, 2006...11:13 pm

“Tortures” Esnyapoles!

Jump to Comments

Des de fa uns dies pateixo una petita tortura a la feina, em toca dissenyar i maquetar coses amb els colors de la selecció esnyapola. Tot ple de banderetes, d’aquells colors “rojos” i “gualdas”, uff!!!… Estic apunt d’agafar una espècie de sarrampió al cervell.

Jo he tingut de maquetar la web de Mojinos Escozios, i enviar un butlletí informant a tots els seus seguidors que ja esta disponible a la xarxa el seu himne del mundial.

També he fet un microsite en la web de El Jueves on des d’allí pots fer una mini enquesta (amb molta mala folla) y aixi poder-te descarregar tots els elements del “Pack Forofo”, que per desgracia també he tingut de fer jo. (sense contar que es d’Esnyapa, haig de reconèixer que esta de puta mare, amb molta imaginació i bon humor).

En conclusió, si normalment ja li tinc mania a la selecció Esnyapola, aquest any tinc ganes que perdi els tres partits de la primera fase per 6 a 0.

Os recomano que feu l’enquesta de El Jueves. Entre tots podem fer que els resultats més votats sigui els més divertits per a nosaltres.

I per acabar, vull dir una cosa, que ara més que mai, tinc ganes de dir: VISCA CATALUNYA!!*!!



2 Comments

  • Apa, aquí, ara ja veig que hi ha feines dures,
    i aquesta en particular em sembla un veritable tortura. Recordo una samarreta que deia: jo sóc de la selecció catalana i de totes les quej
    juguin contra Espanya. Potser te la podries comprar per sentir-te còmode. Esperem que passi com sempre i un cop quedi eliminada només es parli de futbol.

  • vull deixar clar que la tortura nomes es ara en dies de mundial… per altra banda la feina es de puta mare rodejat de bona gent

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines