divendres, agost 26th, 2005...3:01 pm

Una Festa Major força estranya…

Jump to Comments

La Festa Major ha estat molt estranya per a mi, es el primer any que no he gaudit de cap nit a Gràcia. Entre que visc a L’Hospitalet i aquest any he hagut de matinar per anar a la feina, tinc la sensació que m’he perdut quelcom durant aquesta setmana.

Per a una altre banda se m’ha fet molt estrany passar pel carrer Ciudad Real (allí on jo vivia) i trobar-me’l sense cap tipus de decorat, sense la barra de Estrella Damm, sense els mítics tiradors de birra de barril, sense els veïns que m’han vist créixer sobre aquell asfalt. I fins i tot el paviment també ha canviat, ara el carrer representa que es pseudopeatonal. Miro el meu ex-balcó i em retrobo amb un test i una planta que la meva família i jo vam deixar amb el trasllat, crec que per a ella no ha passat el temps, continua vivint a Gràcia. en un carrer tranquil al mig de la vila i gaudint de les nits de festa major.

Nits que diuen que han estat violents, massa gent desfasada que no sap que vol dir despertar sense ressaca, alguns criminalitzen als okupes, altres als guiris, altres als hipis, altres als immigrants, altres als anti-sistema. Però jo no crec que la culpa sigui dels col·lectius, estic una mica fart dels prejudicis, la culpa sempre es un fet individual, crec i penso que els culpables tenen nom i cognoms i si hi ha algun col·lectiu que mereixen pertanyé es el de "Incívics".
La Festa Major aquest any ha estat molt estranya (incloent cartell i carrers premiats, que potser un altre dia en parlare amb més tranquilitat e ironia). Potser Gràcia esta canviant i jo només em puc conformar en mirar-m’ho.



Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines