Joan Blanques de Baix.


3a. edició Concurs de Relats “Contes de Joan Blanques”
04/15/2015, 11:44 pm
Filed under: General

En motiu de la Festa Major de Gràcia, l’Associació de veïns del carrer Joan Blanques de Baix convoca la 3a edició del Concurs de relats Els contes de Joan Blanques que es regirà per les següents bases.

Bases de la 3ª edició del Concurs de relats

Els contes de Joan Blanques:

  1. El concurs és obert a tothom, sense limitació d’edat, nacionalitat o residència.
  2. Cada participant pot enviar un únic relat.
  3. El conte serà un text original i inèdit en català.
  4. El relat ha d’incloure l’expressió “carrer Joan Blanques” i ha de girar al voltant del concepte de “la nit”.
  5. L’extensió del text no pot superar les 1.000 paraules, títol inclòs.
  6. Presentació:
  • El relat s’ha de presenta en format Word a doble espai, en lletra Arial, cos 12.
  • El relat s’ha d’enviar a l’adreça de correu electrònic: joanblanquesbaix@gracianet.cat.

En l’apartat assumpte s’haurà de fer constar “Contes de Joan Blanques”.

  • Una persona que no és membre del jurat rebrà els originals i garantirà l’anonimat dels autors participants.
  • En el cos del missatge es farà constar el títol de l’obra i, si s’escau, el pseudònim de l’autor.
  • El relat s’adjuntarà a aquest correu electrònic en format Word. Aquest arxiu tindrà com a títol el mateix del relat, seguit de la paraula OBRA.
  • En un altre document adjunt es faran constar les dades de l’autor (nom, cognoms, adreça, codi postal, localitat, telèfon i NIF). Aquest arxiu durà com a títol el nom del relat, seguit de la paraula DADES.

La data límit per rebre el relat és el dia dimarts 10 de maig de 2015.

 

  1. El concurs tindrà un (1) únic guanyador del certamen, seleccionat pel jurat, i dos relats finalistes, en segon i tercer lloc.
  2. El jurat serà seleccionat per l’Associació de veïns del carrer Joan Blanques de Baix. La seva composició es farà pública en l’acte de lliurament dels premis.
  3. El veredicte i qualsevol decisió del jurat seran inapel·lables.
  4. El jurat donarà a conèixer la resolució del certamen en un acte públic que tindrà lloc durant la Festa Major de Gràcia (15 al 21 d’agost del 2015) al carrer Joan Blanques de Baix.
  5. Premis:
  • El primer premiat/ada rebrà 3 exemplars de l’antologia impresa, una invitació per a dues persones al Sopar de veïns i un bo pel 50% de l’import de matrícula a un curs de narrativa al Laboratorio de Escritura
  • El segon premiat/ada rebrà 2 exemplars de l’antologia impresa i una invitació per a dues persones al Restaurant Gato Negro
  • El tercer premiat/ada rebrà 2 exemplars de l’antologia impresa i un bo de 50% de descompte per publicar una obra seva com un e-book a Hooked
  1. Publicació:

Publicarem tots els relats presentats en una antologia. És per això que tots els concursants cedeixen a l’Associació de veïns del carrer Joan Blanques de Baix els drets d’explotació del seu relat, de forma no exclusiva. Tots els participants rebran gratuïtament l’antologia en format e-book.

  1. El jurat exclourà del certamen aquells relats que facin apologia de la violència o atemptin contra qualsevol persona o grup.
  2. El fet de prendre part en aquest certamen comporta l’acceptació d’aquestes bases.

El Concurs de relats Els contes de Joan Blanques és una iniciativa de l’Associació de Veïns del carrer Joan Blanques de Baix (Sant Lluís –Encarnació). Agraïm el suport dels socis i col·laboradors:










Aneu a la barra d'eines