Presentació i altres

Hola,

som l’associació Gràcia amb el Sàhara (antiga ACAPS-Gràcia)

aquest és el nostre bloc on anirem penjant notícies, avisos de reunions, xerrades… de la nostra associació i del conflicte del Sàhara Occidental en general.

Podeu contactar amb nosaltres a través del bloc, a través del mail: acaps@gracianet.cat, o a través de la web (en construcció, esperem poder penjar un post aviat amb l’adreça).

Doncs bé, d’aquí poc començarem a penjar articles que poden ser del vostre interès, començant per explicar-vos una mica què és el Sàhara Occidental, tot i que quan tinguem la web acabada podreu trobar tota la informació allà.

Bé, fins la propera,

Gràcia Amb El Sàhara

més de trenta anys d’ocupació, ja n’hi ha prou! Sàhara Lliure!




4 Responses to “Presentació i altres”

  1.   Mireia Says:

    Felicitats als que us ho heu “currat”, ara tenim l’estructura … comencem a omplir de continguts entre totes?!?! Ens veiem al vespre: avui junta a La Violeta, a les 19.30!
    Orbua!

  2.   elisa "tfarrah" Says:

    awui i ha reunio per las familias acollidores o nomes per els k u prteu tot??

  3.   Mireia Says:

    Hola Elisa i altres famílies acollidores o amics i amigues que llegiu el blog: les reunions de junta són per treballar, no són reunions informatives, però són obertes, o sigui que tothom que ens vulgui acompanyar ho pot fer. Ens reunim un cop al mes, normalment el 3r dijous a La Violeta.
    Ara si, anoteu-vos el dimarts dia 16 de desembre a l’agenda, que farem un acte informatiu. Ja l’anunciarem amb més detall!!!

  4.   MG Says:

    Visca el Sàhara Lliure !!!

Deixa un comentari


Aneu a la barra d'eines