ICV-EUiA VALORA POSITIVAMENT EL RESULTAT DEL CONCURS PER A LA REFORMA DE LA VIOLETA

Valora tan el resultat com el procés i recorda que ICV-EUiA ha treballat constructivament i amb totes les parts per aconseguir un resultat satisfactori.

Des de ICV-EUiA de Gràcia volem mostrar la nostra satisfacció pel resultat delc oncurs d’idees per a la reforma de La Violeta. Pensem que el projecte guanyador aconsegueix salvar l’esperit i l’espai de La Violeta i alhora permet modernitzar-la i donar-li nous usos per als ciutadans de Gràcia. El jurat, presidit pel Regidor del Districte, i amb representació districte i de l’empresa municipal Bimsa, de patrimoni arquitectònic de l’Ajuntament, del Col—legi
d’Arquitectes i de les entitats, ha escollit per unanimitat no només el projecte guanyador sinó també els segon i tercers premis i les mencions.
Aquesta unanimitat creiem que és la demostració que les bases del concurs, elaborades després d’una important feina tècnica i de debat, eren el marc adequat  per enquadrar els objectius compartits per la Violeta: mantenir l’esperit i els usos de l’edifici com equipament públic, cultural i cívic, respectant els aspectes protegits pel Catàleg del Patrimoni de la ciutat i donar-li un ús eficient i adaptat a les noves necessitats.
Celebrem aquesta unanimitat en la decisió, també com una resposta gratificant a les anades o vingudes d’algun partit i com una demostració de la bona orientació del procés per part de l’equip de govern del Districte.
ICV-EUiA s’ha reunit amb totes les parts implicades en el procés de reforma de l’edifici i ha treballat des del govern per aconseguir aquest resultat. Sempre hem cregut que la feina ben feta, dialogant i amb participació de totes les parts portaria a bons resultats, tal com així ha estat. Ara cal sumar esforços i treballar tots junts per a construir “la nova” Violeta que, adaptada als nous temps, segueixi sent un espai que ens identifica amb Gràcia.

<!–[if !mso]> <! st1\:*{behavior:url(#ieooui) } –>

Leave a Reply