Invasió de Nespressos

A l’escola Al·leluia s’està produint una revolució, una orgia, una invasió,… és la marabunta de Nespressos!

Recollir, obrir, buidar, netejar, contar… tot aquest procés està permetent fer que la cosa avanci, i el què és més important, no s’aturi!

I com que ara està de moda fer gràfiques amb derivada negativa, com que amb tot això de la crisi to va cap avall, hem decidit mirar el costat brillant de la vida (com en Bryan) i anar-vos oferint l’evolució de la població de Nespressos a l’escola Al·leluia… sempre amunt!

Objectiu: 60.000 nespressos… en portem 18.146, un 30.24%.

Les darreres setmanes però, hi ha hagut un estancament, i sembla que l’índex de reproducció ha frenat, i si per exemple del 8 al 17 de maig hi va haver un augment de 5000 unitats, els deu dies següents la cosa va créixer només en 2000… també deu ser veritat que amb l’alegria que es respirava a l’ambient, amb les excursions a la típica  font de la Pl. Catalunya, doncs a la gent no li calia cafè….

I ja ho pot anar dient el bo de’n Clooney… what else? Doncs més… molts més… com per exemple, que n’hi ha de 22 colors diferents, però això si… no massa ben repartits. Tot i que la cosa va variant, el color que de moment tenim més és el negre (2576) i verd oliva (2459).

Doncs, això… si necessites un treball de recerca per l’institut, una distracció, un motiu per ficar-se amb la Junta, un tema pel proper article… ja ho saps, pots buscar el sexe dels Nespressos…

Ah! i si vols tots els números actualitzats, si ets dels que creus que 4 números són més que dues imatges… no et perdis el Si no aguantes d’aquest divendres!

Leave a Reply