L’app oficial de la Festa Major de Gràcia 2013 ja és aquí!

12:06 in General by GràciaNet

Aquest any 2013 la Festa Major de Gràcia estrena apps oficials per a Android i iPhone, que complementaran la informació que s’oferirà a traves dels codis QR. Aquestes apps inclouen tota la programació dels carrers que formen part de la Fundació Festa Major de Gràcia, així com un sistema de participació que permet als usuaris recomanar els actes que creuen més interessants.

 

Què hi podem trobar

A l’app oficial d’aquest any hi trobareu tots els actes dels carrers que formen part de la Fundació de Festa Major de Gràcia, el mapa de la festa, fotografies fetes a Instagram de la festa, un cercador..

Participació

A més, aquest any s’hi inclouen dues formes de participacio a través de l’app:

  1. Recomanació d’actes. Tothom que la tingui instal·lada podrà recomanar aquells actes que considera més interessants de la festa major, i els 10 amb més vots seran mostrats a l’inici de l’app.
  2. Durant els dies de Festa Major es podrà participar com a Jurat Virtual, poden votar els 3 carrers que ha cregut més ben treballats. El resultat de la votacio no influirà en el resultat final però es farà públic abans de finalitzar la Festa.

 

Get it on Google Play
Descarrega l'app al App Store

 

Captures de pantalla

Sense comentaris »