Home > Política > Ja ha passat el 12 d’Octubre …

Ja ha passat el 12 d’Octubre …

octubre 13th, 2010 Leave a comment Go to comments

Doncs bé, ja hem passat el 12 d’Octubre, la festa del Pilar per a uns , la hispanidad per altres o el dia  de la raza encara per uns altres. I és que teòricament el 12 d’Octubre és la celebració del descobriment d’Amèrica, però no oblidem que aquest descobriment va significar un genocidi cultural i humà. Així doncs cada any veiem desfilar aquest exèrcit espanyol que teòricament i segons la Constitució podria intervenir en cas que perillés l'”unidad de España“.

Per aquestes dates alguns partits aprofiten per remarcar encara més que ells “no són nacionalistes”, així per exemple el PP demana a l’Ajuntament de Barcelona més presència de banderes espanyoles, i Ciutadans es desperta amb que portarà al defensor del pueblo la llei del cinema perquè diu que vulnera els drets de les majors, i com és que no defensa el meu dret a veure cinema en català?

I per si no en teníem prou amb tot aquest guirigall, el President de la Generalitat decideix anar a la desfilada de l’exèrcit a Madrid, tothom diu que per recuperar cert vot espanyolista. En fi , que si vol celebrar un genocidi, allà ell, però amb mi que no hi comptin.

Categories: Política Tags:
  1. Francesc
    octubre 13th, 2010 at 17:30 | #1

    El 12 d’Octubre no és solament la festa del Pilar, el Día de la Hispanidad o el Día de la Raza, és també el Día de la Fiesta Nacional de España (Llei 18/1987), per això José Montilla, president de la Generalitat de Catalunya, com a bon espanyol que és, va assistir a la desfilada militar a Madrid, i no es celebra un genocidi, es celebra la trobada de dos mons o com diriem ara, l’inici d’un diàleg entre civilitzacions.

  2. Pere
    octubre 13th, 2010 at 23:33 | #2

    Per ser bon espanyol s’ha d’assistir a desfilades militars? I … quan els espanyols van conquerir les Amèriques, ho van fer només parlant? … ostres tu 😉

  3. octubre 18th, 2010 at 19:06 | #3

    Pero que dieu…si quan España va anar a América els hi va portar la “civilització”, la religió verdadera, la forma de bon govern, la llengua que van acceptar voluntariament doncs la seva propia era poc adient pel noble futur……etc. etc. etc.
    Per totes aquestes i altres raons, tots es van independitzar de la “Mare Patria”. Mare i Patria, si, però lluny…..Al menys és el que van fer totes aquelles nobles nacions….

  1. No trackbacks yet.

Aneu a la barra d'eines