Home > Cultura Popular i Tradicional, General > Els reis graciencs.

Els reis graciencs.

Avui arriben els Reis a Gràcia, perquè aquí som més originals i l’arribada dels Reis és un dia abans. Suposo que és perquè els que arriben aón els carters o enviats reials, els de veritat ja passaran la nit del dissabte a diumenge. Segurament algú ja està pensant en posar-me un comentari, mira , un republicà parlant de reis … però és que aquests són els únics reis que pot reconèixer un republicà .

En tot cas avui arriben els representants graciencs dels Reis d’Orient, i potser els haurem de fer una carta a la gracienca … estaria bé que només començar l’any ens portin un canvi de nom de la plaça on arribaran i que l’any que ve ja no arribin a la plaça Rius i Taulet sinó que arribin a la plaça de la Vila. També estaria bé que ens portessin la finalització de les obres de l’OSI, l’inici de les obres a la Violeta, locals pels carrers de la festa major i que finalment els castellers trobin el seu lloc definitiu per assajar.

Serà qüestió avui de portar la carta … i com hem sigut bons minyons i bones minyones … esperem que ens portin tot el que demanem.

  1. cani
    gener 4th, 2008 at 13:49 | #1

    Si senyor, els únics reis per un republicar…o per a més d’un.
    També ho posarem a la carta dels reis….

  2. FEDERACIÓ FESTA MAJOR DE GRÀCIA0458
    gener 4th, 2008 at 13:50 | #2

    Benvolgut Roger, avui arriben els CARTERS REIALS a la Vila de Gràcia. Els Reies arriben demà a Barcelona i és quant els Carters Reials els hi donen les cartes amb les demandes dels infants, i no tant infants, graciencs.
    Que els teus desitjos és facin realitat.
    FEDERACIÓ FESTA MAJOR DE GRÀCIA.

  3. Trompeta
    gener 4th, 2008 at 14:20 | #3

    Hola! El meu xicot sempre m’ha dit que a Gràcia són més xulos que ningú i la Cavalcada de Reis es fa un dia abans que a la resta de pobles, viles, barris i ciutats. Estic preparant un post sobre patges Reials i m’agradaria saber perquè a Gràcia arriben abans. Sempre ha estat així? Per quin motiu? Ho sabeu? Gràcies

  4. Carles
    gener 6th, 2008 at 21:11 | #4

    M’agrada aquest post, encara que soc un objector nadalenc, es evident que els republicans no podem tenir mes reis que aquests, els reis de la il·lusió, no pot haver cap ciutadà o ciutadana per un fet de naixement estigui pel damunt dels altres, això que ja te mes de 200 anys i va ser recollit en els dret fonamentals de la humanitat, encara es perpetua al país veí ejpanya, acompanyat de una discriminació per raó de sexe “Ley Salica”.
    Si com diu el post de la Federació de Festes i els que venen a Gràcia son carters reials, i no reis doncs potser que sigui multi-etnics i amb discriminació positiva, així entrarem dintre de la normalitat que tots volem i que facin arribar una llarga carta de desitjos i il·lusions per aquest proper 2008, si mes no que ens expliquin per que nosaltres tan poc i per que als altres tant.

  5. Carles
    gener 6th, 2008 at 21:13 | #5

    Perdo m’ho deixaba. Si a Gràcia som mes xulos que ningu Apa! Visca Gràcia!

  6. Àlex
    gener 7th, 2008 at 10:10 | #6

    Trompeta, sempre he entès que es fa perquè el dia 5 arribava a Barcelona, i llavors hi havia una competència de mitjans una mica bèstia.

    Carles, ja t’explicarem el discurs dels carters, 😉

  7. agost 10th, 2011 at 08:24 | #7

    Too many cmopmlients too little space, thanks!

  1. No trackbacks yet.

Aneu a la barra d'eines