Home > Cultura Popular i Tradicional, General > Festa Major del Camp d’en Grassot

Festa Major del Camp d’en Grassot

La fama de la Festa Major de Gràcia fa que les altres festes que es fan al Districte no es coneguin tant ni tinguin tant ressò, això les preserva de visitants forans i els hi manté aquell toc de festa veïnal , que especialment a les nits, la Festa Major de Gràcia ha anat perdent.

Aquest cap de setmana es celebra la Festa Major del Camp d’en Grassot, un dels exemples de les festes que parlàvem. Una festa major pensada pels veïns i veïnes però que també ofereix la possibilitat de passar-s’hi una estoneta amb actes oberts i sense aglomeracions. La tenaçanitat dels veïns i veïnes dels dos trams del carrer Grassot ha permès mantenir aquesta festa , que abans es celebrava al Setembre i ara es celebra al Juliol.

Val la pena passar-hi una estona, avui hi ha el pregó inaugural i les havaneres, demà sardinada i ball , i diumenge fins i tot jornada castellera. Els sopars de carmanyola i les activitats infantils no hi falten tampoc. Tots els elements necessaris per una bona festa major, esperem que faci bon temps i que tothom la pugui disfrutar.

Bona festa major al Camp d’en Grassot.

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Aneu a la barra d'eines