Home > General, Política > Mes del català a Europa.

Mes del català a Europa.

Sembla ser, segons publica avui Vilaweb, que es reobrirà el debat sobre l’ús del català al parlament europeu. La presidència europea ho ha demanat a la presidència del parlament. A veure si al final ens en sortim, però realment és trist que haguem d’estar lluitant per coses tan òbvies. Moltes llengües de nacions amb estat tenen molts menys parlants que el català, això si tenen estat.

Per cert, i com a dada curiosa quan es va produïr la votació per vetar el català els grups europoeus on pertanyen convergència i on pertany unió van votar en contra que es pogués parlar la nostra llengua.

Categories: General, Política Tags:
  1. maig 16th, 2006 at 16:25 | #1

    El que és vertaderament surrealista és que una Administració (com la UE) posi els administrats (ciutadans) a la seva disposició, en comptes de posar-se (la UE) a disposicio dels seus administrats (els ciutadans).

    No sé si m’he explicat.

  2. maig 16th, 2006 at 16:46 | #2

    I encara més curiós, és que hi ha quasibé 200 universitats fora d’Espanya que ensenyen el català, ho sabieu?? això ens hauria de donar una certa força, no??
    http://www.uib.es/premsa/abril02/dia-28/358024.htm També, i per ser justos, hauriem de dir que amb prou feines ens definim (o ens sabem presentar) nosaltres mateixos dins de casa, com ens hem de presentar fora d’aqui?? no sembla gaire seriós, no?? nusé….

  1. No trackbacks yet.

Aneu a la barra d'eines