ICV expressa el condol per les famílies dels bombers morts en l’incendi d’Horta de Sant Joan

La formació ecosocialista reclama respecte per la feina que fa aquest cos durant tot l’any i especialment durant l’estiu

ICV ha traslladat avui el condol pels familiars dels 4 bombers morts durant la jornada d’ahir en l’incendi que té lloc a Horta de Sant Joan. La formació ecosocialista, per mitjà de la seva portaveu, Laia Ortiz, ha lamentat la desgraciada mort dels quatre bombers que es van veure atrapats pel foc després que hi hagués un canvi inesperat en la direcció del vent mentre treballaven en l’extinció del foc.

En aquest sentit, la portaveu ecosocialista ha reclamat a totes les formacions polítiques “el màxim respecte per la tasca que fa el cos de bombers de la Generalitat de Catalunya durant tot l’any i especialment durant els mesos d’estiu que el risc d’incendis augmenta considerablement”. Ortiz ha reivindicat que els bombers “estan treballant amb la màxima professionalitat perquè el foc no avanci”. “És una responsabilitat de totes les institucions catalanes defensar la feina que fa aquest cos sense fissures”, ha afegit Ortiz.

One Response to “ICV expressa el condol per les famílies dels bombers morts en l’incendi d’Horta de Sant Joan”

  1. Carina Kade escrigué:

    Hi there, – spotted this blog inadvertently whilst searching across the net this morning, and glad that I did! I like the structure and different shades, but I ought to mention that I’m having problems when it loads. I’m making use of Shiira 2 web browser for mac, and the menu won’t line up as it should be. i am sure I have applied a matching design on a company’s online site, but the menu seems O.k. on mine. I suspect the error is at my end & I guess it is time to change for a better one!

Leave a Reply